Skip to navigation Skip to content

Corporate Headquarters

10 East 40th St, Floor 11
New York, NY 10016
+1 646 861 5100 tel
+1 646 861 5200 fax

United Kingdom

Wellington House, East Road
Cambridge, CB1 1BH
U.K.
+44 (0)845 862 1923 tel
+44 (0)845 280 1474 fax

Nieuwe normen voor samenwerking


Onze beproefde oplossingen bieden veel meer dan webconferencing. Ze zijn zeer uitgebreid en bijzonder gebruiksvriendelijk, verhogen de betrokkenheid van de student en ondersteunen kritieke bedrijfsinitiatieven door tijd en kosten te besparen.

De krachtigste elementen van persoonlijke interactie, zoals gezichtsuitdrukkingen, stemintonatie, handgebaren, realtime gesprekken, creativiteit en enthousiasme, kunnen toegepast, verbeterd en overgedragen worden in de unieke online omgeving van Wimba, waarin studenten doeltreffend leren, bijeenkomen en samenwerken.

De oplossingen en diensten van Wimba zijn exclusief voor het onderwijs bedoeld en worden op scholen en universiteiten over de hele wereld dagelijks door duizenden docenten, studenten en beheerders gebruikt.


Instructie, hulp en bijeenkomsten

De student erbij betrekken

Van betere programma’s om op afstand te leren en meer opties voor studenten uit verschillende leeromgevingen, tot gastcolleges in aanvulling op traditionele lessen, talenpractica en zelfs opgenomen hoorcolleges, dankzij dynamische en levendige interactie betrekt de Wimba Collaboration Suite de student beter bij de les en zorgt de software voor betere resultaten en retentie.


Kritieke bedrijfsinitiatieven

Hogere inkomsten en meer inschrijvingen, een betere studentenervaring en hogere retentiecijfers, ondersteuning van milieuactiviteiten en rampenbestrijdingsplannen: samenwerking met de Wimba Collaboration Suite is missiekritiek om de vele uitdagingen in het onderwijs het hoofd te bieden.


Tijd en geld besparen

Of het nu gaat om online academische diensten, professionele ontwikkeling en IT-training, of bijeenkomsten van afdelingen, faculteiten, comités en studenten: complete leergemeenschappen besparen tijd en geld dankzij het gebruiksgemak van de Wimba Collaboration Suite.

Related

Clientes

  • Technische Universiteit Delft
  • Haagse Hogeschool
  • Universiteit Leiden
  • Hogeschool Leiden
  • Vrije Universiteit Amsterdam
  • Hanzehogeschool Groningen
  • ROC Westerschelde
  • ROC Eindhoven
  • ROC Zeeland
  • ROC Albeda College

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen sales@wimba.com of bel dit nummer +31 (0) 655 723 275

Demonstratie

Bekijk een online demo (in het Engels)